NADINE FRIJTERS-RIETVELD
PRODUCTSPECIALIST

Nadine is al meer dan 15 jaar verpleegkundige en al een aantal jaar product specialist. Heb je een casus waar je ondersteuning bij wenst? Of wil je onze producten implementeren met ondersteuning? Of lijkt het volgen van een (klinische) lessen je leuk? Lijkt het je leuk om een studie op te starten met onze Maris Care producten? Nadine staat voor je klaar en helpt je graag verder. 

Patricia Broos
Wondverpleegkundige

Patricia Broos is als verpleegkundig adviseur actief binnen MarisCare – naast haar andere werk als gespecialiseerd wond-verpleegkundig en MELT coach. De laatste 6 jaar coacht zij wondverpleegkundigen in opleiding en adviseert zij zorginstellingen hoe zij de (wond)zorg het beste kunnen organiseren. Natuurlijk zo kosteneffectief mogelijk zonder kwaliteit te verliezen.

Verpleegkundige

Zo blij, zelfde week nog binnen, Gelijk uitgepakt en toegepast op cliënt. Eerste reacties zeer positief. Parfum is niet overheersend en de crème smeert fantastisch!

Buurtzorg Wijkverpleegkundige

Mijn kleinzoon van 7 jaar heeft een gevoelige eczeem huid
Hij reageert ook heel goed op de Barrière crème

Verpleegkundige

Ik heb de producten ontvangen en heb ze in kunnen zetten, nog niet heel lang, maar tot nu toe bevalt het goed. Fijne zachte producten waar ik in de wondzorg goed mee kan werken. Ook bij cliënten die huidproblemen hebben voelt het goed aan en ziet de huid er rustig uit.

Verpleegkundige Buurtzorg

Helpt bij schilferige huid.
Ik heb de verzorgende doekjes en washandjes al ingezet.
De barrièrecrème nog niet.
Ben er zeer tevreden over, vrij neutrale geur.

Wijkverpleegkundige Buurtzorg

Inmiddels ook via een cliënt gehoord dat de specialist in het ziekenhuis had geadviseerd de omringende huid van een wond met Maris-doekjes te behandelen.

Ondersteuning HAP

Ik gebruik de ongeparfumeerde doekjes bij cliënten met huidproblemen (schubbige huid, geïrriteerde huid, gesmette huid) Het werkt als een wonderdoende, na ong. een weekje zie je de huid opknappen. De barrièrecrème heb ik ingezet bij 2 cliënten met chronische jeukklachten. De jeuk is over bij de een en sterk verminderd bij de ander.

wijkverpleegkundige regio Den Haag

Mijn incontinente client had erg veel last van rode plekken en een pijnlijke en geïrriteerde huid. Ze is erg incontinent en had hier veel last van.

Verschillende beschermende cremes geprobeerd, maar bij Maris Care Transparantie Barrière Crème knapte de huid binnen 2 weken enorm op.

Het bestellen op internet is moeilijk voor haar, maar dat doe ik nu. Ze is er erg geholpen met de barrière crème. Fijn product en hele goede prijs.