Ons Incontinentie materiaal

De producten van Maris Care zijn ontwikkeld in samenwerking met zorgprofessionals. Zij werken immers dagelijks met deze producten en weten wat ze belangrijk en fijn vinden. Ook de mening van gebruikers zelf hebben we meegenomen in de ontwikkeling van de producten. Deze producten zijn zowel individueel te gebruiken als samen. Ze vullen elkaar aan. Lees hieronder meer over onze incontinentiematerialen.

Producten

 4.20 7.80 ex btw
 4.10 6.26 ex btw
 3.60 6.30 ex btw
 2.80 ex btw
 3.40 ex btw
 4.48 ex btw

Incontinentiematerialen van Maris Care

Je zou kunnen denken dat incontinentiematerialen nagenoeg gelijk zijn aan elkaar maar dat is niet zo. Maris Care wil de beste incontinentiematerialen maken. Om dat te kunnen doen hebben we eerst navraag gedaan bij gebruikers en zorgprofessionals. Eigenschappen waar volgens hen de producten aan moeten voldoen zijn: droog gevoel houden, goede absorptie, geen lekkage, zacht aanvoelen, minder kosten, duidelijk assortiment en uiteraard comfortabel zitten. Dat is ons gelukt! Check hieronder ons assortiment en/of lees verder over hoe onze producten ervoor zorgen dat we aan al die eisen voldoen.

Met de Maris Care verzorgend wassen producten zorg je voor een schoon en fris gevoel. De honingraatstructuur van de washandjes zorgen ervoor dat je gemakkelijk de huid kan reinigen. Met ingrediënten als Aloë Vera, glycerine en Vitamine E zorg je optimaal voor de huid en Dimeticone laat een doorzichtige beschermlaag achter. Hierdoor kan urine en/of ontlasting de huid minder aantasten of irriteren. Doordat je reinigt, verzorgend beschermt in één handeling voldoe je meteen aan de richtlijn voor IAD en geeft een tijdsbesparing van 9 minuten. Mocht iemand alsnog een rode huid krijgen start dan ook met het smeren van de barrière crème.

Droog gevoel

Het allerbelangrijkste als je incontinent bent, is dat je een droog gevoel houdt als je urine verliest. Naast dat het een vervelend gevoel geeft, wordt een vochtige huid erg kwetsbaar en vergroot het kans op vochtletsel en/of decubitus. Door de unieke samenstelling en opbouw van ons gepatenteerde distributiesysteem in ons incontinentiemateriaal hou je dat droge gevoel. Doe nu de absorptietest en ervaar het zelf. Klik hier om de absorptietest aan te vragen.

Comfort

Voor een optimaal gevoel van comfort is naast het droge gevoel ook de zachtheid van het materiaal belangrijk. Het materiaal moet ook erg prettig zitten. Onze producten bevatten geen lijm en hebben een toplaag die zo zacht als katoen aanvoelt. De slips bevatten zowel aan de voorkant als de achterkant elastiek waardoor je een goede pasvorm krijgt en deze daardoor ook beter blijven zitten.

Lekkage

De meest gehoorde klacht is lekkage en mensen die s ’ochtends nat wakker worden. Soms worden zorgvragers ‘s nachts preventief wakker gemaakt om te voorkomen dat ze doorlekken. Onze extra hoge anti-lekrandjes, die je niet los hoeft te maken, voorkomen dat. Ook het gepatenteerde distributiesysteem zorgt voor een betere verspreiding waardoor het materiaal niet heel dik wordt op 1 plek waardoor de kans op lekkages minimaal is. Met ons incontinentiemateriaal kan je dus rustig doorslapen.

Kosten besparen

Gemiddeld zien we dat zorginstellingen 10 tot wel 30% kunnen besparen als ze overgaan op onze incontinentiematerialen. Dat komt doordat de stuksprijzen lager zijn maar ook doordat er minder verschoningen nodig zijn. Wij komen graag onze producten laten zien om samen te kijken hoeveel jullie kunnen besparen. 

Afspraak maken