Maak kennis met ons team

Nick Blokzijl
Eigenaar

Plan een gesprek met Nick wanneer je meer wil weten over de inkoopmogelijkheden van alle Maris Care producten, onze levertijden of flexibele leveringsvoorwaarden. En hij legt met veel plezier het Maris Care Reduce Waste programma uit omdat het zijn missie is om en positieve bijdrage te leveren aan het verminderen van de afvalstroom in de zorg.

Nadine Frijters-Rietveld
Productspecialist

Plan een gesprek met Nadine wanneer je meer inhoudelijk wil weten over de toepassing van onze producten. Heb je een casus waar je ondersteuning bij wenst? Of wil je onze producten implementeren met ondersteuning? Of lijkt het volgen van een (klinische) lessen je leuk? Lijkt het je leuk om een studie op te starten met onze Maris Care producten? Nadine staat voor je klaar en helpt je graag verder. Nadine is al meer dan 15 jaar verpleegkundige en al een aantal jaar product specialist.

Patricia Broos
Gespecialiseerd (wond-)verpleegkundige

Plan een gesprek met Patricia wanneer je meer wil weten over onze producten of als je advies wil bij het gebruik. Ook voor vragen/advies over bestellen en voorraadbeheer kan je bij haar terecht, geen vraag is te gek. Patricia zit al meer dan 30 jaar in de zorg waarvan de laatste 15 jaar als wondverpleegkundige/adviseur in verschillende instellingen. Zij heeft ervaring in zowel de thuiszorg, revalidatiezorg, verpleeghuiszorg, psychiatrie en (academische) ziekenhuizen.

Zij gingen je voor: